top of page
KP8A5590.jpg

Oyster Fest 2024
by Finlandia Caviar

26.10. 2024

Oyster Fest 2024 – osterien

avaamiskilpailu ja festivaali

Sijainti

AGROKSENMÄEN HOLVIKELLARI

Vanha Talvitie 14, 00580 Helsinki

Helsingin Hermannissa sijaitseva Agroksenmäen holvikellari on 150 vuotta vanha oluttehtaan varasto ja tynnyrintekijän verstas

Sen merellinen sisustus vastaa loistavasti

tapahtuman teemaa.

Tapahtuman kuvaus 

Oyster Fest 2024 on osterien avaamiskilpailu. Hauskassa ja ikimuistoisessa koko päivän tapahtumassa alan ammattilaiset ja asiantuntijat avaavat näkemyksiään sekä esittelevät taitojaan vieraille.

Oyster Fest 2024 on loistava tilaisuus tutustua osterien maailmaan sekä siihen sopivien viinien ja muiden herkkujen maisteluun. Tapahtuman osallistujia ovat gastronomian ja viinien asiantuntijat, ravintoloitsijat, ruokatoimittajat ja bloggaajat

sekä tietenkin tapahtumaan saapuvat vieraat.

Kunniavieraitamme ovat osterien avaamisen moninkertainen maailmanmestari Anti Lepik ja Suomen mestaruuden lukuisia kertoja voittanut Johann Schlag. Heidän opastuksellaan tutustumme, miten valita, avata, valmistaa ja nauttia osteri. 

Koko tapahtuman ajan myynnissä on erilaisia ostereita sekä viinejä ja samppanjaa.

Osterien avaamiskilpailuun osallistuu noin 20 henkeä tukijoukkoineen eri ravintoloista ympäri Suomea. Viinimaahantuojat esittelevät omia juomiaan, joita tilaisuudessa voi maistaa ja nautiskella. Myös ruoka-alan yritykset ovat myös mukana tapahtumassa, kuten Metrotukku tuotteineen. Päivän mittaan kuulemme elävää musiikkia. Välillä DJ vastaa rennosta menosta.

Tapahtumaan voi ostaa pääsylipun ennakkoon ja ovelta. Tilaisuuteen mahtuu enimmillään 200 vierasta. Pääsymaksuun sisältyy lipputyypistä riippuen joko 6 tai 12 osteria sekä 1 tai 2 juomaa (viini, olut tai alkoholiton juoma).


Tapahtuma sijoittuu Helsingissä 

Sijainti

AGROKSENMÄEN HOLVIKELLARI

Vanha Talvitie 14, 00580 Helsinki

Helsingin Hermannissa sijaitseva Agroksenmäen holvikellari on 150 vuotta vanha oluttehtaan varasto ja tynnyrintekijän verstas. Sen merellinen sisustus vastaa loistavasti tapahtuman teemaa.

Osterin avaamisen kilpailuun osallistuu noin 20 kilpailijaa  ja heidän tukiryhmänsä eri ravintoloista ympäri Suomea. Viinitoimittajat esittelevät omia viinejään ja on mahdollisuus maistaa ja ostaa uutuuksia.

bottom of page