Meistä



Finlandia Caviar on perheyritys, jonka takana ovat Valeria Hirvonen ja hänen poikansa Kirill Siren. Molemmat ovat työskennelleet kaviaarin, mädin, kalan ja muiden merenherkkujen parissa vuosikymmenten ajan – Kirill jo nuoruudestaan lähtien. Valeria Hirvonen on palkittu Vuoden yrittäjänaisena vuonna 2012.
Vuonna 2014 he avasivat Helsingin ensimmäisen kaviaari- ja osteribaarin meren äärelle Kauppatorin kupeeseen. Elegantin sisustuksen, joka henkii ajatonta pohjoismaista tyyliä, on suunnitellut Vuoden sisustusarkkitehdiksi 2018 valittu Joanna Laajisto.
Laajan, itse maahantuodun kaviaari- ja osterivalikoiman lisäksi tarjolla on tuoretta tryffeliä, hummeria ja muita herkkuja – paikan päällä nautittavaksi tai mukaan ostettavaksi. Finlandia Caviarin ovat löytäneet sekä laatua arvostavat paikalliset että kansainväliset herkkusuut.
Finlandia Caviar tarjoaa huolella valikoituja kaviaareja, mätiä ja tuoretta tryffeliä sekä tryffelituotteita paikan päällä ja verkkokaupassaan. Nopea toimitus lämpöeristetyssä pakkauksessa takaa tuotteiden tuoreuden Suomessa ja koko Euroopassa.
Olitpa suunnittelemassa vierailua tai vain laadukkaan ruoan ystävä, toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan ravintolaamme, ruokalistaamme ja selamaan valikoimaamme verkkokaupassamme.