top of page
Search

Musta kaviaari ja rakkaus .


Jo muinaisina aikoina sen uskottiin voimistavan rakkauden tunteita ja pidentävän lemmenöiden kestoa.

Egyptiä 18. dynastian aikaan hallinnut naispuolinen faarao Hatšepsut määräsi aistillisuuttaan herkistääkseen, että hänen pöydässään oli joka päivä tarjottava tiettyä ruoka-ainetta, mustaa kaviaaria, jota tavalliset kuolevaiset eivät kuolemanrangaistuksen uhalla saaneet maistaakaan.

Kaviaari kuului myös muinaisen Kiinan keisarien ruokalistalle. Kiinassa sen uskottiin pidentävän elinikää ja vahvistavan mieskuntoa.

Muinaiset persialaiset kutsuivat kaviaaria voimaruuaksi, ja keskiajalla heillä oli suosittu kaviaariresepti, jonka mukaan valmistettua tuotetta kutsuttiin verta ravisuttavaksi aineeksi tai rakkauden leiväksi.

Moskovassa vuonna 1808 julkaistussa P. Sumarokovin ruoka-aineiden terveysvaikutuksia kuvaavassa teoksessa kuvattiin kaviaarin vaikutusta sanoin «goryachitelnoe svoistvo ikry», mikä tarkoittaa kaviaarin kiihdyttävän verenkiertoa.

Kirjailija Anthelme Brillat-Savarin taas kuvaa mustan kaviaarin vaikutuksia Maun fysiologia –teoksessaan (Physiologie du gout) seuraavasti: «Kaikki havainnot tukevat yksiselitteisesti samaa johtopäätöstä: musta kaviaari vaikuttaa voimakkaasti perimän säilymiseen ja herättää molemmissa sukupuolissa lisääntymisvietin. Musta kaviaari tekee naisista myöntyväisempiä ja saa miehet rakastumaan helpommin.”

Keskiajalta aina näihin päiviin asti maailman valtiaat ovat pitäneet ja pitävät kaviaaria parhaana vuoteessa nautittavana herkkuna, joka jäljittelemättömän makunsa ohella parantaa nauttijansa sukupuolielämää elävöittämällä sitä ja lisäämällä sen nautinnollisuutta.

Nykyään, kun ihmisen elimistössä tapahtuvista biokemiallisista prosesseista tiedetään paljon enemmän, tiede selittää mustan kaviaarin kiihdyttävän vaikutuksen seuraavasti: «Korkean ravintoarvon lisäksi kaviaari sisältää ennätyksellisen runsaasti hyödyllisiä vitamiineja, kivennäisaineita ja hivenaineita, jotka parantavat aiheenvaihduntaa, nopeuttavat voimien palautumista ja lisäävät seksuaalista suorituskykyä. Lisäksi jotkut sen sisältämistä ainesosista voimistavat juuri tiettyjä elimistömme toimintoja.

Rauta nostaa tehokkaasti veren hemoglobiinia ja lisää seksuaalista vitaliteettia.

Sinkki ja fosfori kohottavat yhdessä mieskuntoa. Fosfori, jodi ja magnesium sekä vitamiinit В2 ja В6 kohottavat serotoniini- eli mielihyvähormoonitasoa ja kiihdyttävät miesten sukupuolihormonin, testosteronin tuotantoa. Lesitiini vähentää väsymystä, auttaa vapautumaan estoista ja toteuttamaan eroottisia fantasioita.”

Musta kaviaari on vaikutuksiltaan kaikkein moninaisin seksuaalista halua kiihottava valmiste. Se vaikuttaa elimistöön muutenkin kuin vain sen yksinkertaisia kemiallisia prosesseja käynnistämällä. Makuhermojen kautta aivokuoreen ja ihmisen mieleen ja käyttäytymiseen vaikuttamalla se edistää eroottisten fantasioiden syntymistä ja auttaa ihmistä vapautumaan estoistaan, jolloin hänestä tulee aistillisempi, seksuaalisesti halukkaampi ja erogeenisilta alueiltaan herkempi.

Kaviaarin vaikutuksesta aivolisäkkeessä syntyy endorfiinia, onnellisuushormonia, joka kiihdyttää seksuaalista halua, jonka tyydyttäminen taas lisää endorfiinituotantoa!!!

Muinaisista ajoista alkaen ihmiset ovat antautuneet lemmenilojen pauloihin ja yhtä kauan he ovat etsineet mitä erilaisimpia keinoja niiden voimistamiseksi ja parantamiseksi ja saadakseen ne jatkumaan aina vain pidempään!

Musta kaviaari on kaikkialla maailmassa arvostettu herkku, jota ympäröi taianomainen, romanttinen sädekehä. Se on yksi noista vanhoista tehokkaaksi todetuista keinoista.


Kansainvälistä naistenpäivää voi juhlia monella tavalla, mutta meille hyvä juhla ja herkulliset ruoat ja juomat kulkevat käsi kädessä🦪. Se on unenomainen osteri, jonka päällä on raikas kaviaari😍. Jotkut unelmat on helppo saavuttaa, sinun täytyy vain käydä luonamme. Juhli 8.3 Finlandia Caviaar ravintolassa.
96 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page