top of page

Meistä

Beautiful fish restaurant in the center of Helsinki.
Service in our restaurant is always top notch.
valeria 22.jpg

Finlandia Caviar on perheyritys, jonka takana ovat Valeria Hirvonen ja hänen poikansa Kirill Siren. Molemmat ovat työskennelleet kalan, mätien, kaviaarin ja muiden merenherkkujen kanssa vuosikymmenten ajan, Kirill Siren jo nuoruudestaan lähtien. Valeria Hirvonen on palkittu Vuoden yrittäjänaisena 2012.

Vuonna 2014 he avasivat Helsingin ytimeen, osoitteeseen Eteläranta 20 Suomen ensimmäisen kaviaaribaarin. Elegantti, vuoden 2018 sisustusarkkitehtina palkitun Joanna Laajiston suunnittelema ravintolan ja myymälän yhdistelmä henkii pohjoismaista tyylikkyyttä. Kaviaaribaarin ohella se tunnetaan yhtenä Suomen parhaista paikoista nauttia mereneläviä ravintolassa. Laajan, itse maahantuodun osterivalikoiman lisäksi tarjolla on myös tryffeliherkkuja. Ravintolan ovat löytäneet paikallisten myös laatutietoiset turistit.

Finlandia Caviar myy liikkeessään ja verkkokaupassaan maan parasta mätiä, kaviaaria ja tryffeliherkkuja. Verkkokaupan tuotteet toimitetaan asiakkaille nopeasti ja turvallisesti thermal-pakkauksessa, joka takaa oikean lämpötilan.

bottom of page