SHOP & RESTAURANT

Finlandia Caviar Shop & Restaurant toivottaa sinut tervetulleeksi!

Helsingin kauppatorin ja Vanhan kauppahallin tuntumassa, osoitteessa Eteläranta 20 toimivassa Finlandia Caviar Shop & Restaurantissa voi maistella kaviaareja ja mätejä paikan päällä sekä ostaa niitä mukaan. Laajaan kaviaarivalikoimaamme kuuluvat muun muassa Malossol Baerii, Malossol Siberian, valkoinen sampi, Malossol Ossetra (venäläinen sampi), Imperial, Beluga, Beluga Kaluga ja suomalainen Carelian Caviar. Myynnissä on lisäksi laadukkaita, suomalaisia mätejä. Paikan päällä on päivittäin tarjolla tuoreita ostereita. Lisäksi Finlandia Caviar toimittaa laadukkaita tuotteitaan jälleenmyyjille muun muassa Helsingin Vanhaan kauppahalliin.

Tuotteita voi tilata ravintolassa yksitellen tai maistelumenuina, joita ovat kotimaisia mätejä esittelevä Helsinki-menu, kaviaareihin keskittyvä Moskova-lajitelma ja osterien ystävän Pariisi-vaihtoehto. Kullekin menulle on mietitty juomasuositukset eri samppanja-, viini- ja vodkalaaduista.

Finlandia Caviar järjestää kaviaariluentoja, joissa Valeria Hirvonen ja Kirill Siren perehdyttävät vieraat makuyhdistelmien saloihin. Osterien avaamisen moninkertainen Suomen mestari Johann Schlag puolestaan opastaa erityiskursseilla niiden nauttimiseen ja käsittelyyn.

Finlandia Caviarin raikkaan valoisan sisustuksen, joka on herättänyt kansainvälistä huomiota,
suunnitteli palkittu sisustusarkkitehti Joanna Laajisto.

Tule käymään, ota yhteyttä

Finlandia Caviar Shop & Restaurant
Eteläranta 20, Helsinki
p. +358 10 581 7810
info@finlandiacaviar.fi

Avoinna:
ma-la 11.00 - 22.00
su 11.00 - 18.00