Toimitusehdot

Toimituskulut

 • Toimituskuluja Finlandia Caviar shopista noudettavissa tuotteissa ei ole ollenkaan.
 • Mikäli asiakas haluaa tilauksen lähetettävän matkahuollon kautta, lähetystavasta aiheutuvat kulut lisätään hintaan.
 • Verkkokaupan laskuri laskee toimituskulut automaattisesti. Toimituskulut sisältävät pakkauskulut, rahdin, erikoisstyroxlaatikon ja riittävän määrän tempflex kylmägeeliä tuotteiden oikean lämpötilan turvaamiseksi. Pakkauslaatikko ja geelit ovat uudelleen käytettäviä esim. ruokien kuljetus mökille tai tilapäinen varastointi.
 • Toimitamme tuotteita ainoastaan TNT kautta. Lahjakorteissa ei ole toimituskuluja.
 • Toimituskulut näkyvät erikseen tilausvaiheessa. Kuljetamme elintarvikkeet asiakkaalle kuljettuina ja näin sovellamme alennettua verokantaa lopullisissa kustannuksissa.(myös kuljetuskustannukset katsotaan osana elintarvikkeiden hintaa).

Toimitusaika

 • Tilaukset tulee jättää vähintään 2 vrk ennen nouto tai toimituspäivää.
 • Jos haluat tilata tuotteista lyhyemmällä aikavälillä, ota yhteys puhelimitse Finlandia Caviar ennen tilauksen tekemistä. +358105817810 tai sähköpostitse info@finlandiacaviar.fi
 • Nouto tai toimitus päivämäärä tulee mainita tilausta tehdessä lisätiedot kohdassa.
 • Finlandia Caviar toimittaa tuotteita  Suomessa sekä Europassa. Kaikki Finlandia Caviarin toimitukset tapahtuvat TNT välityksellä. Lahjakortit lähtee asiakkaalle sähköpostina toivottuna ajankohtana asiakas lunastaa ne haluamanaan aikana.

Palautukset

 • Voit peruuttaa tilauksesi kustannuksitta siihen asti, kunnes tilaus on luovutettu kuljetettavaksi. Lähettämisen jälkeen peruuttaminen ei ole mahdollista.
 • Verkkokaupan yleistä palautusoikeutta 14 päivän aikana ei sovelleta, koska tuotetta luonteeltaan ei voi palauttaa myytäväksi (pois lukien lahjakortit). Lisätietoja kuluttajansuojalain 2 luvun 13 momentissa.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

 • Jos pakkaus on vastaanotettaessa vaurioitunut, tee siitä heti huomautus paketin luovuttajalle ja vaadi, että kuljetusasikirjaan tehdään merkintä. Suositeltavaa on, että avaat laatikon välittömästi ja toteat, kuinka suuri osa sisällöstä on vaurioitunutta ja kuinka suuri osa moitteetonta.
 • Ilmoita mahdolliset kuljetusvauriot, puutteet toimituksessa ja laatuun liittyvät tai muut ongelmat Finlandia Caviarin viivytyksettä sähköpostitse osoitteeseen info@finlandiacaviar.fi Käsittelemme ilmoittamasi asian ja haemme mahdolliseen ongelmaan ratkaisun kanssasi viivytyksettä.

1. Rekisteröityminen 

1.1. Tilauksen voi tehdä rekisteröitymättä tai rekisteröityneenä.
 
Ensimmäisen rekisteröitymisen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) rekisteröityä kuluttajana Finlandia Caviar asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Finlandia Caviar rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Finlandia Caviarin asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Finlandia Caviar sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.
1.2 Verkkokauppa on tarkoitettu yksityisille ja yritysasiakkaille (ei jälleenmyyjille).
1.3. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse (puhelin +358105817810). Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Finlandia Caviar sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen lähetystä peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Finlandia Caviar  ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat

3.1. Voimassaoleva hinta on arvonlisäverollinen hinta, joka on Finlandia Caviarin hinnastossa verkkokaupassa. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). Finlandia Caviar pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
3.2. Toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut.
3.3. Kaikki tuotteet ovat vakiopainoisia ja hinta vakio.

4. Toimitus

4.1. Tilaukset tulee tehdä vähintään 2 vrk ennen toimitus tai noutopäivää.

4.2. Noudettavat tuotteet voin noutaa aukiolopäivinä Finlandia Caviar kaupasta. Tilaus tehtävä viimeistään 2 vrk ennen noutoa.

4.3. Finlandia Caviar toimittaa tuotteita  Suomessa ja Europassa. Kaikki Finlandia Caviar toimitukset tapahtuvat TNT välityksellä .On olemassa muutamia paikkakuntia, johon on rajoitteita toimittaa paketti  36 h puitteissa. Tässä tapauksessa ilmoitamme asiakkaalle etukäteen asiasta.

4.4 Kun paketti lähtee lähtöpaikasta (Helsinki), saatte sähköpostina tunnuksen, jolla voitte seurata paketin kulkua reaaliaikaisesti osoitteessa www.tnt.com

4.5 Kun paketti saapuu määräpaikkaan  saatte sähköposti asiasta ja kuljettaja soittaa ja sovi toimitus aika.

4.6 Tuotteidemme kuljetuslogistiikka / turvallisuus on testattu kokein. Tuotetakuumme takaa, että tuotteet saapuvat perille asianmukaisessa lämpötilassa.

4.7 Lahjakortit toimitetaan tilaajan valitsemana päivänä saajalle.
 

5. Maksuehdot

5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

a) Maksu heti verkkopankissa, verkkomaksupalvelun www.paytrail.com kautta 

b) PayPal

Paytrail maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Finanssivalvonnan alaista. Paytrailiin on myös mahdollista rekisteröityä tulevan asionnin nopeuttamiseksi. Paytrail on PAYTRAIL OYJ  (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy Paytrail -palveluun, jossa itse maksu suoritetaan. Järjestelmä pyytää valitsemaan käyttämäsi pankin, jonka jälkeen siirryt pankin järjestelmään. Kaikki tämä tapahtuu turvatun yhteyden kautta, kukaan ulkopuolinen ei pääse näkemään tietojasi. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan PAYTRAIL OYJ:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

PayPal on Internetissä toimiva yhdysvaltalainen maksunvälityspalvelu, jolla voi siirtää rahaa lähes minne päin maailmaa tahansa pelkän sähköpostiosoitteen avulla. PayPal tarjoaa helpon, turvallisen ja yleisesti suositun tavan maksaa ostokset netissä erityisesti ulkomaisissa verkkokaupoissa sekä huutokauppasivustoilla (esim. Amazon ja Ebay). Maksaminen on käyttäjälle ilmaista.

6. Reklamaatio

6.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta välttömästi Finlandia Caviar sähköpostitse osoitteeseen info@finlandiacaviar.fi tai puhelimitse +358105817810

7. Ylivoimainen este (Force majeure)

7.1. Finlandia Caviar ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Finlandia Caviar vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Finlandia caviarin toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

8. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

9. Rekisteriseloste

11.1. LAKISÄÄTEINEN REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä: 
Finlandia Caviar Oy
Eteläranta 20
00130 Helsinki

Y 2744502-6 ALV REK

Rekisterin nimi: Finlandia Caviar asiakasrekisteri
Rekisterin tarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen
Rekisterin sisältämät tiedot:
Henkilön etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja salasana sekä muita tilauksen ja uutiskirjeiden toimittamiseksi tarvittavia tietoja.
Tietolähteet: Asiakas syöttää tiedot itse
Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö: 
Finlandia Caviar
Kirill Siren
Puhelin 05 4146470
Sähköposti: info@finlandiacaviar.fi

Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.