top of page

Tapahtuman kuvaus 

FC Oyster Fest 2024 on osterien avaamiskilpailu. Hauskassa ja ikimuistoisessa koko päivän tapahtumassa alan ammattilaiset ja asiantuntijat avaavat näkemyksiään sekä esittelevät taitojaan vieraille.

FC Oyster Fest 2024 on loistava tilaisuus tutustua osterien maailmaan sekä siihen sopivien viinien ja muiden herkkujen maisteluun. Tapahtuman osallistujia ovat gastronomian ja viinien asiantuntijat, ravintoloitsijat, ruokatoimittajat ja bloggaajat

sekä tietenkin tapahtumaan saapuvat vieraat.

Kunniavieraitamme ovat osterien avaamisen moninkertainen maailmanmestari Anti Lepik ja Suomen mestaruuden lukuisia kertoja voittanut Johann Schlag. Heidän opastuksellaan tutustumme, miten valita, avata, valmistaa ja nauttia osteri. 

 

Koko tapahtuman ajan myynnissä on erilaisia ostereita sekä viinejä ja samppanjaa.

Osterien avaamiskilpailuun osallistuu noin 20 henkeä tukijoukkoineen eri ravintoloista ympäri Suomea. Viinimaahantuojat esittelevät omia juomiaan, joita tilaisuudessa voi maistaa ja nautiskella. Myös ruoka-alan yritykset ovat myös mukana tapahtumassa, kuten Metrotukku tuotteineen. Päivän mittaan kuulemme elävää musiikkia. Välillä DJ vastaa rennosta menosta.

Tapahtumaan voi ostaa pääsylipun ennakkoon ja ovelta. Tilaisuuteen mahtuu enimmillään 200 vierasta. Pääsymaksuun sisältyy lipputyypistä riippuen joko 6 tai 12 osteria sekä 1 tai 2 juomaa (viini, olut tai alkoholiton juoma).

Tapahtuma sijoittuu Helsingin keskustan ytimeen upeaan Rake-saliin osoitteessa Bulevardi 2, 00120 Helsinki. Tilan merellinen sisustus tarjoaa loistavat kehykset tapahtumalle.

KP5A4951-Edit.jpg

Tapahtuman  sijainti on Helsingissä 

AGROKSENMÄEN HOLVIKELLARI

Helsingin Hermannissa sijaitseva Agroksenmäen holvikellari on 150 vuotta vanha oluttehtaan varasto ja tynnyrintekijän verstas .. Tila on lajissaan ainutlaatuinen, sillä viisi metriä korkea luonnongraniitista holvattu 300 neliömetrin tapahtumatila on puoliksi maan alla.​ Sen merellinen sisustus vastaa loistavasti tapahtuman teemaa.

holvikellari.jpg
bottom of page