top of page

Tapahtuma on maksullinen 

Oyster Fest 2024 on osterien avaamiskilpailu. Hauskassa ja ikimuistoisessa koko päivän tapahtumassa alan ammattilaiset ja asiantuntijat avaavat näkemyksiään sekä esittelevät taitojaan vieraille.

Sisäänpääsylippu 1:lle henkilölle.

Aika: Lauantai 26.10 .2024 KLO 12.00 - 23.30

Paikka: 

Agroksenmäen holvikellari

Vanha Talvitie 14Pääsylippuun sisältyy ranneke.

 

Ostettuasi lipun saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi ja erillinen lippu toimitetaan myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Liput toimitetaan PDF-tiedostona antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ostettuja lippuja ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Muista tulostaa lippusi ja ottaa mukaan tapahtumaan. Voit myös esittää lippusi mobiililaitteen näytöllä. Liput tarkistetaan ovella. Tarjoilu päättyy klo 21.30 ja ovet sulkeutuvat klo 22.0. 

 

Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Finlandia Caviar Oy toimii lippujen välittäjänä ja tilaisuuden järjestäjänä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta, mm. ohjelma- ja katsomonmuutoksista, mahdollisesta peruuntumisesta ja niistä aiheutuneista kustannuksista kuin myös arvonlisäverolain 2 § (:940/1999) tarkoittamista velvoitteista. Pullojen, purkkien sekä mahdollisten vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty. Tilaisuuden järjestäjä eivät vastaa kadonneista lipuista. Tapahtuma järjestetään anniskelualueella ja sen vuoksi kielletty alle 18-vuotiailta. Lipunhaltijan on varauduttava todistamaan ikänsä tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä. Lippujen jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena tai toisen tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman Finlandia Caviar Oy:n nimenomaista kirjallista suostumusta. Lipunostaja on velvollinen tarkistamaan, että tilaisuus ei ole peruuntunut. Peruuntuneen tilaisuuden asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta lippupalautuksissa ei palauteta verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja. Lippujen jälleenmyynti on kielletty ilman erillistä sopimusta Finlandia Caviar Oy:n kanssa. Lippujen luvaton kopiointi on kielletty ja voi estää sisäänpääsyn tapahtumaan.

60€/hlö

110€/hlö

sisältää pääsylipun koko päivän kestävään tapahtumaan, 6 erilaista osteria ja

juoman (viini, olut tai alkoholiton juoma).

sisältää pääsylipun koko päivän kestävään tapahtumaan, 12 osteria ja 2

juomaa (viini, olut tai alkoholiton juoma).

K18 

bottom of page